Hva feiler det magen min?

*au au au* Kan starte med at jeg er utrolig lei av den her magen min. Eller tarmene mine. Eller hva det nå enn er som skjer der. I det siste har jeg så og si hatt vondt i magen hver dag. Enten er jeg så oppblåst at jeg holder på å sprekke, eller så har jeg så vondt i magen (uten å være oppblåst) at jeg tror min siste time er kommet.
Hjelper ikke hva jeg gjør, hva jeg spiser eller ikke spiser, sitter eller ligger. Kan til og med våkne med smerter i fra en annen verden i magen.

Har prøvd å gå på movicol, men det gjorde egentlig ting bare værre. Hadde jeg vondt fra før av ble det ti ganger værre med det. Ikke fikk jeg gjort noe større på do heller av det. Mannen på aboteket sa til meg da jeg kjøpte det at jeg skulle drikke mye vann når jeg brukte movicol. Noe jeg også gjorde.

Vært hos legen i allefall to ganger med den plagen her. Sist gang fikk jeg mage masasje å ei eska movicol. Hurraaaa! Tusen takk for hjelpen. *ler*

I det siste har jeg begynt å lese meg litt opp på ibs, magesmerter, tarmen å slike ting. Men jeg må jo ærli si det at jeg blir ikke noe klokere. Å jeg vet fra før av at å google smerter er ikke så lurt. For da ligger man for døden for man vet ordet av det. Jupp, å høre på dr. Google det skal jeg slutte med! Snakker av erfaring her.

Men….
Jeg har nå bestilt meg en ny time hos denne mage maserende legen. For jeg vil gjærne få en litt sjikkelig undersøkelse på magen og tarmen. For man vet jo aldri. Plutselig er det noe skummelt.
Men vi får krysse fingrene for at det ikke er noe slikt i allefall. Kreft og slike ting har jeg ikke årket å lest på. Vil ikke skremme meg selv.

Så hva feiler det magen min?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: