Endelig fredag..

Kunne egentlig bare ha latt det være med overskrifta i dag. Haha. Trenger liksom ikke si noe mere enn at det endelig er fredag.

Men er vel noen ord til som har lyst å komme ned på papiret i dag.

Nå sitter jeg i kjellerstua våres å bare slapper av. Har spilt litt red dead redemption2 online i dag. Gjorde ferdig alle dagens oppgaver der.
Nå etter jeg var ferdig med rdr2o så spilte jeg litt WOW. 🙂
Ellers så har man jo vært på butikken en snartur i dag. Måtte jo handle litt til helga… Nåh, var ikke så mye jeg handlet der. Kun litt snæx til Fido, en halv liter pepsi max pluss en boks med battery frsh.
Når jeg var ferdig på dagens handletur gikk jeg en snartur bort på senteret. Der hadde jeg glømt en genser som jeg måtte hente hjem.
Når genseren var hentet så tok jeg på meg spaserskoene (ok, hadde bare med meg de skoene jeg hadde på hele tiden da) å gikk med go fart innover. Var kommet meg bra langt før muttern og fattern kom kjørende. Var godt å strekke litt på beina ja!

Jaja, nå skal jeg snart lure meg forsiktig opp av kjelleren å lage meg middag. Har ikke funnet ut hva jeg skal spise i dag. Men finner vel på noe lurt. Må vel gå en tur i tenkeboksen (Fryseboksen).

Uansett, ha en strålende helg alle ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: