Helt nede i kjelleren… =)

God dagen alle sammen. 
I dag har jeg banfri. Dvs at Fido er på besøk. Der skal han være til i kveld. 
Eller, er jo ikke helt banfritt da. Har jo pinnedyra. Men de trenger jeg jo ikke følge med på hvert ett sekund. Synes det er litt godt å ha helt fri av og til. Noen få ganger i året. (haha, høres jo ut som om det er et forferdelig arbeid med den hunden. men det er det ikke altså)
Uansett hvor godt det er å være litt uten voffsen så er det jo best når han er hjemme å passer på. 

Akuratt nå sitter jeg i kjelleren å bare slapper av å koser meg. Ser litt på serien Broen. Begynte med den for et par uker siden, synes den er helt grei. 
Litt småspennende er den også. 
Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye. Bare tatt livet helt med ro siden jeg sto opp. Våknet vel i 6 tiden i morges. Elsker å stå opp tidlig å få dagen med meg. 

….Snart ferdig kjellerstue.

Endelig har vi fått oss kjellerstue. Eller vi er ikke helt ferdig enda. Men snart.
Her tenkte jeg at jeg skulle være masse. Bruke det til å kose meg med film, serier, strikking, blogging, spilling, sying osv…..
Kanskje jeg inviterer til innflyttningsfest en dag?! Haha, fram med flaskene alle sammen. For her skal det drekkas! Neida.. 🙂 Men er fint å ha en liten plass man kan ta å slappe av på.
Er jo litt lei av å sitte på det kjedelige soverommet mitt. For der gjør jeg jo alt. Ok, kanskje ikke alt. Sitter jo ikke der med symaskinen. Synes jeg ser det for meg der jeg sitter i senga med symaskinen på fanget å syr til krampen tar meg. haha.

Men er jo ikke bare mitt her nede da. Er både mamma og pappa sitt også. Er nok mange som har trodd at jeg skulle flytte hit ned. Men nå sier jeg det en gang for alle: DET STEMMER IKKE OG DET HAR ALDRIG VÆRT MENINGEN HELLER!

Uansett, nå skal jeg ta strikkinga fram igjen. Driver å strikker på noen kluter til ei som ønsket seg det. Så da får jeg bare hive meg til. 🙂

Ha en strålende dag til deg som leser ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: